7 תשובות
כן
ראיתי סרטון שמחוררים את הקצה הלא שפיצי עם נעץ ואז זה יוצא מושלם אבל איכ אל תעשי את זה פשוט תשגיחי שזה יתבשל במידה הנכונה ולא תשאירי את זה הרבה זמן ואז הקליפה תתפוצץ
בדכ 10 דקות על האש עם מים זה מספיק.
שואל השאלה:
חום גבוה או בינוני? יש לי אינדוקציה ושמתי על 6
אנונימית
עושים חור פיצי שהאוויר מהביצה ישתחרר ולא יהיה לחץ
אפשר עם סכין חדה רק לדקור כמה פעמים את הקליפה זה עובד מעולה
אני שמה בהתחלה על גבוה ואז בסוף על נמוך.
שואל השאלה:
לורד, כבר הכנסתי אותם לסיר אני רעבה חחח אבל תודה לכולם אני עכשיו שמה על חום נמוך ונראה איך יצא
אנונימית
באותו הנושא: