8 תשובות
לא בדיוק, זה פרוזן יוגורט, אבל פעם הקפאתי יוגורט קצת ושמתי מייפל אגוזים ופקאנים וזה יצא טעים.
את יכולה להוסיף פירות ומה שבא לך.
את יכולה להוסיף פירות ומה שבא לך.
בערך.
עדיף להקפיא שמנת מוקצפת.
עדיף להקפיא שמנת מוקצפת.
שואל השאלה:
טוב אני ניסיתי לפני איזה כמעט שעה, וזה חצי יוגורט וחצי מרקם קפוא כזה וכן מזכיר גלידה אני אראה עוד 5 שעות
טוב אני ניסיתי לפני איזה כמעט שעה, וזה חצי יוגורט וחצי מרקם קפוא כזה וכן מזכיר גלידה אני אראה עוד 5 שעות
נראה לי שכדאי להוסיף גם סירופ מייפל וגם דבש.
או רק מייפל.
ואפשר להקציף קצת קצפת/שמנת מתוקה להקצפה...ולערבב עם היוגורט החמוץ ואז להקפיא. נראה לי יצא לך פצצה.
אפשר אפילו לשים בפנים באמת פקאנים או שוקולדים אחרכך או פירות יער או פירות יבשים
או רק מייפל.
ואפשר להקציף קצת קצפת/שמנת מתוקה להקצפה...ולערבב עם היוגורט החמוץ ואז להקפיא. נראה לי יצא לך פצצה.
אפשר אפילו לשים בפנים באמת פקאנים או שוקולדים אחרכך או פירות יער או פירות יבשים
אנונימית
לא.
^ אל תקפיאי את זה יותר מדי כי אז זה יהיה ממש קשה, מניסיון..
שואל השאלה:
^^הוספתי מייפל, ואחרי שאני אוציא את זה מהפריזר אני פשוט אחכה כמה דקות שיפשיר
^^הוספתי מייפל, ואחרי שאני אוציא את זה מהפריזר אני פשוט אחכה כמה דקות שיפשיר
באותו הנושא: