2 תשובות
כשהייתי קטנה הכנתי גבינה בולגרית משמנת והמון מלח.. עטפתי את זה בבד ושמתי בשמש ליומיים.. האמת שזה יצא סבבה, לא חושבת שאכלתי את זה אבל..;p
אנייי
יש הרבה מדריכים באינטרנט.
אחד הדברים הכי מדהימים שראיתי היה במשק נעמי בצפון,
יש שם מחלבת בוטיק ואתה לא תאמין איזה גבינות:)
תענוג לחיך.
ממליצה!
אחד הדברים הכי מדהימים שראיתי היה במשק נעמי בצפון,
יש שם מחלבת בוטיק ואתה לא תאמין איזה גבינות:)
תענוג לחיך.
ממליצה!
שרון
באותו הנושא: