תשובה אחת
יש לי מתכון לפיצה שלא צריכה לתפוח... והיא יוצאת ממש טעימה.
4 כוסות קמח
1 כף שמרית (אני שמתי 1 כף שטוחה שמרים יבשים)
1 כפית סוכר
1/4 כפית מלח
1 כף שמן זית
1.5 כוסות מים פושרים
שימי את כל המצרכים האלה במיקסר אחרי זה תפעילי את המיקסר ל 10 דקות.
אחרי זה שימי את הבצק על נייר אפיה ותעשי את הצורה שאת רוצה..
אחרי זה תכיני רוטב עגבניות איך שבאלך או איך שאת אוהבת.
שימי את הרוטב על הפיצה ותשימי אחרי זה גבינה צהובה.. או מוצרלה.. ותוספת שאת אוהבת ותכניסי לתנור על 180 - 200 מעלות
אנונימי