5 תשובות
כוס חלב קר, מיכל שמנת מתוקה-אל תוך קערה, קרה ורצוי שגם בחדר לא יהיה חם.
אל תוך זה להוסיף אינסטנט פודינג וניל או שוקולד..
להקציף במהירות גבוהה ולהקפיד לא לעבור את 3 הדקות, שלא יהפך חמאה.
אפשר להכפיל את הכמויות.
שואל השאלה:
בלי סוכר או ביצים?
שמנת מתוקה קצת סוכר ולהקציף במיקסר
אם את רוצה אפשר להוסיף לשמנת חצי חבילה פודינג וניל או שוקו
ואז להקציף
שמנת מתוקה + סוכר להציף במקסר. זה יוצא מושלם d:
כוס חלב קר, מיכל שמנת מתוקה-אל תוך קערה, קרה ורצוי שגם בחדר לא יהיה חם.
אל תוך זה להוסיף אינסטנט פודינג וניל או שוקולד..
להקציף במהירות גבוהה ולהקפיד לא לעבור את 3 הדקות, שלא יהפך חמאה.
אפשר להכפיל את הכמויות. =)=
באותו הנושא: