5 תשובות
כוס חלב קר, מיכל שמנת מתוקה-אל תוך קערה, קרה ורצוי שגם בחדר לא יהיה חם.
אל תוך זה להוסיף אינסטנט פודינג וניל או שוקולד..
להקציף במהירות גבוהה ולהקפיד לא לעבור את 3 הדקות, שלא יהפך חמאה.
אפשר להכפיל את הכמויות.
אל תוך זה להוסיף אינסטנט פודינג וניל או שוקולד..
להקציף במהירות גבוהה ולהקפיד לא לעבור את 3 הדקות, שלא יהפך חמאה.
אפשר להכפיל את הכמויות.
שואל השאלה:
בלי סוכר או ביצים?
בלי סוכר או ביצים?
שמנת מתוקה קצת סוכר ולהקציף במיקסר
אם את רוצה אפשר להוסיף לשמנת חצי חבילה פודינג וניל או שוקו
ואז להקציף
אם את רוצה אפשר להוסיף לשמנת חצי חבילה פודינג וניל או שוקו
ואז להקציף
שמנת מתוקה + סוכר להציף במקסר. זה יוצא מושלם d:
כוס חלב קר, מיכל שמנת מתוקה-אל תוך קערה, קרה ורצוי שגם בחדר לא יהיה חם.
אל תוך זה להוסיף אינסטנט פודינג וניל או שוקולד..
להקציף במהירות גבוהה ולהקפיד לא לעבור את 3 הדקות, שלא יהפך חמאה.
אפשר להכפיל את הכמויות. =)=
אל תוך זה להוסיף אינסטנט פודינג וניל או שוקולד..
להקציף במהירות גבוהה ולהקפיד לא לעבור את 3 הדקות, שלא יהפך חמאה.
אפשר להכפיל את הכמויות. =)=
באותו הנושא: