4 תשובות
לקצפת של מילוי: את לוקחת 6 ביצים מפרידה חלמון וחלבון... אחר כך את כול החלבונים את מקציפה במיקסר עם סוכר כ5-10 דקות בטורבו.. וזהו.. את הצהוב לא לשים... זה פרווה
לקישוט: תקני קצפת מתוקה מוכנה ותקשתי..
אפשר להקציף סתם שמנת מתוקה במיקסר ויוצא קצפת (אפשר להוסיף סוכר או פודינג בשביל הטעם)
ובשביל פרווה אני יודעת שאפשר להקציף מים ושמנת צמחית, בכמות כפולה של מים מהשמנת.. אבל אף פעם לא עשיתי אז אני לא יודעת אם זה עובד.. תחפשי באינטרנט, או באתר של קרין גורן.
בהצלחה! (:
זה ממש פשוט
אם זו עוגה גדולה אז תקני 2 שמנת מתוקה+ פודינג וניל או לקצפת פרווה תקני
2 בסיס להכנת קצפת צמחית + 2 פודינג וניל

התחילי לערבב במיקסר את השמנת ולאחר כ7-10 דקות במהירות גבוהה הנמיכי את המיקסר והוסיפי אבקת פודינג וניל בהדרגה.
ניתן להוסיף מעט מים (חצי כוס) לקצפת יותר אוורירית
באופן כללי יש הרבה מתכונים באתר קוק אנד שוט - אתר מתכונים חדש ומגניב!
תחפשי בגוגל...
שגיא
אחד איסטנד פדינג
אחד כוס חלב
אחד שמנת מתוקה
אורטלי