8 תשובות
שים על צמר גפן רטוב
לא לכסות
את צריכה לקחת צלחת, לשים עליה *צמר גפן* רטוב ועליו את הגרגירים (לא מקופסאת שימורים!), אל תכסי אותם, פשוט תשימי במקום עם שמש ותרטיבי את הצמר גפן כל פעם כשהוא מתייבש! בהצלחה (:
*W*
עשיתי את זה ביסודי.. צריך לשים את גרגרי החומוס על צמר גפן רטוב:) אהה ולא לחסות את זה זה אמור לגדול..
תניחי על צמר גפן, לא על נייר, ואל תכסי. לפעמים גרגרי החומוס אינם טריים או חדשים, ולכן אינם ניתנים להנבטה, והם בדרך כלל רק סופגים מים ומסריחים. בדקי שאת משתמשת בגרגרי חומוס טריים.
אנונימי
שואל השאלה:
תודה.. תוך כמה זמן זה אמור לגדול?
אנונימי
זה גודל תוך 4 שבועות ויותר לדעתי.. בהצלחה
תחליפי כל יום צמר גפן, בשביל שלא יסריח
או שפשוט תקני גרגרים ותכיני חומוס..:) או אפילו יותר פשוט תקני את החומוס של יכין, זה בדיוק אותו דבר כמו בישול ביתי פשוט עושים לך יותר מחצי העבודה (לעסוקות מביננו.)... שתדעי שלא צריך כל כך להתאמץ כדי להכין חומוס...:) סתם, אם היה לי את הזמן גם אני הייתי עושה את זה...
גיל
באותו הנושא: