תשובה אחת
מחממים את החלב לטמפרטורה של 72 מעלות צלסיוס במשך 15 שניות (או לטמפרטורה של 60 מעלות צלזיוס במשך 30 שניות). החימום אינו מגיע לנקודת הרתיחה של החלב וכך שומר החלב על ערכו התזונתי וטעמו, אולם רוב החיידקים שבו מושמדים. מיד לאחר החימום,מקררים לטמפרטורה של 4 מעלות צלסיוס, טמפרטורה זו נשמרת לאורך רוב תהליכי העיבוד הבאים.
קיים גם פיסטור "על" בו הטמפרטורה גבוהה יותר כמו גם ההשהייה.
יש שימליצו על 75 מעלות למשך 16 שניות ויש כפי שהעליתי תחילה.
קיים גם פיסטור "על" בו הטמפרטורה גבוהה יותר כמו גם ההשהייה.
יש שימליצו על 75 מעלות למשך 16 שניות ויש כפי שהעליתי תחילה.
שרה'לה
באותו הנושא: