5 תשובות
שמים קוביות שוולד בחלב רותח
אם את מדברת על אייס שוקוו- (כמו מילקשייק), אז בבלנדר (מערבל מזון) שמים קרח, חלב ושוקולית, ומפעילים. אסור לטחון את הקרח יותר מדי, כי אז הוא הופך למים.
אם את מדברת על שוקו חם, זה חלב חם עם קצת שוקולית וקצף למעלה, ואז זורקים פנימה קוביית שוקולד שנמסה ועושה לזה את הטעם...
מקווה שעזרתי!
אם את מדברת על שוקו חם, זה חלב חם עם קצת שוקולית וקצף למעלה, ואז זורקים פנימה קוביית שוקולד שנמסה ועושה לזה את הטעם...
מקווה שעזרתי!
אני יכולה להציע לך מתכון שלי..:-)
לוקחים ספל או כוס שאוהבים לשתות בה..
שמים בספל כמה קוביות שוקולד או לבן או חום ואפשר גם לשים אבקת שוקולית שככה אני עושה..
על הקוביות שופכים מים חמים ומערבבים:-)
אם יש לכם מקציף חלב אז תשתמשו בו ותשימו בו קצת חלב ותקציפו תשפכו את החלב לספל ואז בסוף נשאר לכם קצת קצף של חלב לכו להביא כף ותגרשו את כל הקצף לתוך הכוס וזה יוצא ממש טעים אפשר להוסיף מעל הקצף מקופלת תות בננה מרשמלו או כל דבר אחר שאתם אוהבים..
אם אין את המכונה אפשר לחמם חלב בכוס נפרדת במיקרוגל לשפוך ולשים קצפת ואז את התוספות..
מקווה שתאהבו את זה..:-)
לוקחים ספל או כוס שאוהבים לשתות בה..
שמים בספל כמה קוביות שוקולד או לבן או חום ואפשר גם לשים אבקת שוקולית שככה אני עושה..
על הקוביות שופכים מים חמים ומערבבים:-)
אם יש לכם מקציף חלב אז תשתמשו בו ותשימו בו קצת חלב ותקציפו תשפכו את החלב לספל ואז בסוף נשאר לכם קצת קצף של חלב לכו להביא כף ותגרשו את כל הקצף לתוך הכוס וזה יוצא ממש טעים אפשר להוסיף מעל הקצף מקופלת תות בננה מרשמלו או כל דבר אחר שאתם אוהבים..
אם אין את המכונה אפשר לחמם חלב בכוס נפרדת במיקרוגל לשפוך ולשים קצפת ואז את התוספות..
מקווה שתאהבו את זה..:-)
ושקול אהה
אעאע כתבו את זה שהייתי בת 5
אני לוקחים 5 פרלינים של שוקולד גדולים מרתיחים חלב ומערבבים יוצא טעים
באותו הנושא: