8 תשובות
קחי כפית מלאה של אבקה ואחר כך תוסיפי חלב ותערבבי טוב
אם את רוצה ממש שוקו מתוק תעשי כפית וחצי של האבקה
אם את רוצה ממש שוקו מתוק תעשי כפית וחצי של האבקה
שוקולית
שים כמה כפות שוקו (בהתאם לכמה מתוק את רוצה שזה יהיה) ואז תוסיף חלב עד סוף הכוס,
אם אתה רוצה שוקו מקופלת לפני שאתה שם חלב שים מים רותחים ואז תוסיף קצת חלב כך שהשוקו יהיה חם ואז תכניס לשוקו את המקופלת והיא תימס:) אפשר גם להוסיף מרשמלו זה ממש טעים
אם אתה רוצה שוקו מקופלת לפני שאתה שם חלב שים מים רותחים ואז תוסיף קצת חלב כך שהשוקו יהיה חם ואז תכניס לשוקו את המקופלת והיא תימס:) אפשר גם להוסיף מרשמלו זה ממש טעים
שוקופלת (איזה שם חמוד, נכון? מכינים את זה אצלנו הרבה) זה חלב חם (מחממים כוס חלב במיקרוגל) עם שוקולד מקופלת (פשוט מוסיפים את השוקולד כמו שהוא לתוך החלב החם).
המקופלת לאט לאט נמסה בתוך החלב ונוצר משקה טעים בטירוף. מומלץ.
המקופלת לאט לאט נמסה בתוך החלב ונוצר משקה טעים בטירוף. מומלץ.
היי,
ההצעה הבאה הייתה לי מאוד טעימה באופן אישי:
* להוסיף 2-3 כפות מעדן קרלו בטעם שוקולד ל3/4 כוס חלב חם ולערבב היטב. אפשר גם לחמם את זה ביחד במיקרו, אם זה לא מספיק חם בעיניך.
אפשרות נוספת:
* 2-3 קוביות שוקולד שאוהבים+חלב חם... ולערבב.
ואם זה עם אבקה:
2 כפיות אבקת שוקולית לכוס חלב חם/קר... (אגב, יש מתכונים באינטרנט לכל מיני שייקים כאלה עם מעדנים גם כן ותוספת קרח.. ואולי גם מרשמלו.. אבל באופן אישי, אני חושבת שזה כבר יותר מדי מתוק ויותר מדי כבד).
בהצלחה ;)
ההצעה הבאה הייתה לי מאוד טעימה באופן אישי:
* להוסיף 2-3 כפות מעדן קרלו בטעם שוקולד ל3/4 כוס חלב חם ולערבב היטב. אפשר גם לחמם את זה ביחד במיקרו, אם זה לא מספיק חם בעיניך.
אפשרות נוספת:
* 2-3 קוביות שוקולד שאוהבים+חלב חם... ולערבב.
ואם זה עם אבקה:
2 כפיות אבקת שוקולית לכוס חלב חם/קר... (אגב, יש מתכונים באינטרנט לכל מיני שייקים כאלה עם מעדנים גם כן ותוספת קרח.. ואולי גם מרשמלו.. אבל באופן אישי, אני חושבת שזה כבר יותר מדי מתוק ויותר מדי כבד).
בהצלחה ;)
שירה2
אני מציעה לך לחמם כוס חלב, ולהוסיף לזה כפית אחת או שניים של שוקולית.. ואפשר לההוסיף מרשמלו למעלה. יוצא טעים מניסיון
תשי שתי כפות הוא 3 שוקלית, תוסיפי לזה חלב, אחרי היילב תוסיפי קוביות שוקלד ותחממי במיקרו. ויוצא טעם של שוקו, שוקולד.
בסיר על אש קטנה את שמה את המקופלת ואת החלב בהדרגתיות וכל הזמן מערבבת כדי שבחלה לא ישרף ובסוף אחרי שא מוזגת את יכולה לשים מרשמלו קטנים וקצפת
אנונימי
החלב
אנונימי ממקודם
באותו הנושא: