12 תשובות
טמפורה זה עדיף
את יכולה לשים במקום פירורי לחם בנוסף לטמפורה
שואל השאלה:
גם טאמפורה וגם פירורי לחם? למה זה משנה?
גם טאמפורה וגם פירורי לחם? למה זה משנה?
אנונימית
טמפורה תשימי , אני מכין סושי כמעט כל הזמן
זה עדיף , לא חייבת להקשיב לי אבל בסוף תביני שזה עדיף . וקחי טיפ
זה מוסיף לקריספיות
בבלילה של הטמפורה עם הקמח והביצה תשימי קרח ( לא המון) כדי שהיא תיהיה קרה.
הניגודיות של הקור של הבלילה והחום של השמן יתן לך קריספיות מדהימה
הניגודיות של הקור של הבלילה והחום של השמן יתן לך קריספיות מדהימה
שואל השאלה:
אני חשבתי לשים רק ביצה ואז לטבול בטפמורהה
אני חשבתי לשים רק ביצה ואז לטבול בטפמורהה
אנונימית
כוס קמח , ביצה , אפשר גם 2
ומים קרים שלא יהיה נוזלי מידי ושכן יהיה קצת סמיך
ומים קרים שלא יהיה נוזלי מידי ושכן יהיה קצת סמיך
ואז אחרי שטבלת את הרול של הסושי בבלילה הזאת את שמה את זה בפנקו ואז מעבירה לשמן
שואל השאלה:
תודה תקשיב יצא טעים
תודה תקשיב יצא טעים
אנונימית
פצצה
באותו הנושא: