12 תשובות
טמפורה זה עדיף
את יכולה לשים במקום פירורי לחם בנוסף לטמפורה
שואל השאלה:
גם טאמפורה וגם פירורי לחם? למה זה משנה?
אנונימית
טמפורה תשימי , אני מכין סושי כמעט כל הזמן
זה עדיף , לא חייבת להקשיב לי אבל בסוף תביני שזה עדיף . וקחי טיפ
זה מוסיף לקריספיות
בבלילה של הטמפורה עם הקמח והביצה תשימי קרח ( לא המון) כדי שהיא תיהיה קרה.
הניגודיות של הקור של הבלילה והחום של השמן יתן לך קריספיות מדהימה
שואל השאלה:
אני חשבתי לשים רק ביצה ואז לטבול בטפמורהה
אנונימית
כוס קמח , ביצה , אפשר גם 2
ומים קרים שלא יהיה נוזלי מידי ושכן יהיה קצת סמיך
ואז אחרי שטבלת את הרול של הסושי בבלילה הזאת את שמה את זה בפנקו ואז מעבירה לשמן
שואל השאלה:
תודה תקשיב יצא טעים
אנונימית
פצצה