תשובה אחת
לוקחים 2-3 ביצים, מפרידים בין החלבון לחלמון (משתמשים רק בחלבון), על כל חלבון שאנחנו לוקחים מכינים מראש רבע כוס סוכר, ז"א אם לקחנו 2 חלבונים נכין מראש בכוס בצד חצי כוס סוכר.
שמים את החלבונים בקערה ומתחילים להקציף במיקסר שמתחבר לחשמל ומחזיקים ביד עד שלאט לאט נהיה נוזל לבן קצת סמיך ומוסיפים את הסוכר בהדרגה תוך כדי הקצפה עד שכל הסוכר נוסף.
לוקחים תבנית ושמים עליה נייר אפייה, לוקחים את התערובת שנוצרה ומכינים נשיקות כאלו עם רווחים בעזרת כפית או מזלף, מחממים תנור על 110 מעלות ושמים לשעה, כעבור שעה בודקים אם הנשיקות קשות אם כן מוציאים אם לא בודקים מידי פעם מתי הן מוכנות כי זה תלוי בגודל.
בהצלחה ובתאבון! (: