22 תשובות
						
						
					
							לדחוף לשם עגבניות ובולגרית.
							
						
							שימי תירס, עגבניות, זיתים, בצל, אורגנו, טונה, פטריות, מה שאת אוהבת אין לזה חוקים
							
						
							לחם או לחמניה
לשים על זה פרוסה של גבינת עמק
פרוסה של גבינת מוצרלה
לחתוך עגבניה ולשים
לחתוך בצל ולשים
לשים טונה
לשים תירס
אפשר קטשופ
ואפשר גם זיתים
בתאבוון
ואם את עצלנית מידי לטוסטר אז שימי ל50 שניות במיקרו
						לשים על זה פרוסה של גבינת עמק
פרוסה של גבינת מוצרלה
לחתוך עגבניה ולשים
לחתוך בצל ולשים
לשים טונה
לשים תירס
אפשר קטשופ
ואפשר גם זיתים
בתאבוון
ואם את עצלנית מידי לטוסטר אז שימי ל50 שניות במיקרו
							אין מתכון, שימי דברים שאת אוהבת. 
כצו גבינות, בצל, פטריות, טונה, זיתים, תירס, אורגנו, פסטו...
						כצו גבינות, בצל, פטריות, טונה, זיתים, תירס, אורגנו, פסטו...
							לחמניה מתוקה.
מורחים גבינה לבנה עם זיתים על שני הצדדים, שמים גבינה צהובה, בולגרית ועגבנייה. אם את אוהבת אפשר גם לשים סחוג בפנים
יוצא מושלם
						מורחים גבינה לבנה עם זיתים על שני הצדדים, שמים גבינה צהובה, בולגרית ועגבנייה. אם את אוהבת אפשר גם לשים סחוג בפנים
יוצא מושלם
							בייגל הכי מתאים לטוסטים. את יכולה להוסיף:
פסטו, בולגרית, עגבניה, חמאה, זיתים, מוצרלה..
							
						פסטו, בולגרית, עגבניה, חמאה, זיתים, מוצרלה..
							לי יש לי יש!
תעשי איך שאת רוצה אפילו משהו מהתגובות פה למעלה ותכיני ביצת עין ותכניסי אותה לטוסט אחרי שהוא מוכן והיא מוכנה זה הכי טעים!
						תעשי איך שאת רוצה אפילו משהו מהתגובות פה למעלה ותכיני ביצת עין ותכניסי אותה לטוסט אחרי שהוא מוכן והיא מוכנה זה הכי טעים!
											אנונימי
										
									
							אני אוהבת עם בצל מקורמל, גבינת עיזים, גאודה/מוצרלה, עגבניות, זיתים, נקניק וכו'
							
						
							רוטב פיצה תירס ובולגרית
							
						
							תכניסי לטוסט גבנצ, בולגרית, עגבניה ופטריות. בלי רסק 
שימי בטוסטר ואז תקרמלי את זה בחמאה.
מושלם
						שימי בטוסטר ואז תקרמלי את זה בחמאה.
מושלם
											אנונימית
										
									
							אני אןהבת עם חמאה גבינה צהובה תירס פטריות וזיתים שחורים.
							
						
							אני אוהבת את הטוסט שלי עם גבינה צהובה עמק ורוטב פיצה,
אבל אני אוהבת גם עם בצל, עגבנייה וביצה קשה (וכמובן שגבינה צהובה)
						אבל אני אוהבת גם עם בצל, עגבנייה וביצה קשה (וכמובן שגבינה צהובה)
							יש לי משהט מזה טעים
אתצלוקחת פיתה וחותכת אותה ל2 ובחתיכה אחת את שמה פרוסת גבינצ ואז שוברת לבפנים ביצה, ושמה את החלק השני של הפיתה. יוצא אלוהי.
						אתצלוקחת פיתה וחותכת אותה ל2 ובחתיכה אחת את שמה פרוסת גבינצ ואז שוברת לבפנים ביצה, ושמה את החלק השני של הפיתה. יוצא אלוהי.
							לוקחים ג'בטה
מורחים שכב עבה של חמאה
2 פרוסות גבינה צהובה
זיתים שחורים
בצל
פטריות שמפניון
תירס
סוגרים שנים בטוסטר עד שהכל נמס ונהיה פריך מבחוץ.
יוצא מושלם! (*אזהרה. לא לשומרים שבנינו*)
						מורחים שכב עבה של חמאה
2 פרוסות גבינה צהובה
זיתים שחורים
בצל
פטריות שמפניון
תירס
סוגרים שנים בטוסטר עד שהכל נמס ונהיה פריך מבחוץ.
יוצא מושלם! (*אזהרה. לא לשומרים שבנינו*)
							אנשים.
טוסט נוטלה. יאממ
						טוסט נוטלה. יאממ
							הכי טעים שלי:
בייגל טוסט, גבינת שמנת, גבינה צהובה (עמק), בולגרית, תירס ואלף האיים.
הכי טעים שלי 2:
לחמניה, מיונז (למרוח על הצד שלמטה), מריחה קטנה של חריף ונקניק איטלקי מעושן כזה.
זה טעים רצח מבטיחה לא תתחרטי על זה
						בייגל טוסט, גבינת שמנת, גבינה צהובה (עמק), בולגרית, תירס ואלף האיים.
הכי טעים שלי 2:
לחמניה, מיונז (למרוח על הצד שלמטה), מריחה קטנה של חריף ונקניק איטלקי מעושן כזה.
זה טעים רצח מבטיחה לא תתחרטי על זה
							לחמניה, 
גבינה הולנדית,
עגבניית שרי,
ולטוסטר.
						גבינה הולנדית,
עגבניית שרי,
ולטוסטר.
							אני אישית אוהבת טונה וזיתים בטוסטר בלי גבינה כי זה לא כשר אבל כזה רק טונה זיתים וקטשופ זה מעדן
							
						
											אנונימית
										
									
							תעשי מלחם דגנים עם גבינה צהובה 5 אחוז של עמק ועגבניה-אם את מחפשת אפשרות טעימה רצח אבל דיאטטית
							
						
											אנונימית
										
									
							השאלה הזאת גרמה לי להרים תתחת ולעשות לי טוסט, תודה לכם
							
						
							תעשי איזה טוסט שבאלך מהתגובות *אבל* מה שעושה אותו ממש טעים זה, למרוח חמאה על הפסים של הטוסטר בשני הצדדים פשוט קחי חמאה ותעבירי על זה ואז שימי שם את הטוסט. זה עושה לו טעם מדהים וקריספי יאמי יאממ
							
						
							פרנץ' טוסט מתוק
מערבבים ביצה וקצת חלב בקערה
תובלים שני לחמים משני הצדדים
מחממים מחבט ומטגנים בכל צד
כשזה מוכן את מוסיפה סוכר מכל צד או שאוכלת את זה עם דבש או ריבה או שמנת מתוקה
בתיאבון
						מערבבים ביצה וקצת חלב בקערה
תובלים שני לחמים משני הצדדים
מחממים מחבט ומטגנים בכל צד
כשזה מוכן את מוסיפה סוכר מכל צד או שאוכלת את זה עם דבש או ריבה או שמנת מתוקה
בתיאבון
באותו הנושא: