5 תשובות
אם את שמה אותו במקום קריר אמור להויוצר גושים
היי, דבר ראשון לבדוק ברכיבים, אם הוא עם סוכר או לא. בדרך כלל לבדוק שיהיה כתוב מאה אחוז טהור. שוב העיקר שיהיה בלי סוכר. שנה טובה ומתוקה.
שואל השאלה:
בדבש מזוייף או אמיתי אמור להיות את זה?
אנונימי
את\ה צריך\ה לשים את זה פתוח עם ניר מכסה מלמעלה ולראות אם תוך יום יומיים יוצאים גושים לבנבנים כאלה אם כן זה דבש אמיתי אם לא דבש מלאכותי

בבקשה מראש.
איתן
כאילו נגיד ששמים אותו במרתף והוא עובר טמפ' מסויימת הוא מתחיל להיות חלת דבש כזה אני מדבר על האמיתי