6 תשובות
את העגבניות יש להשאיר מחוץ למקרר (אך הרחק ממקור חום) ללא השקית. מלפפונים יש לאחסן בקופסה אטומה במקרר, ומידי פעם לנגב את המים שמצטברים שם. תפוחים רצוי לשמור במקרר בעונת הקיץ ללא שקית. בתיאבון!
שיר
אפשר עם ואפשר בלי, אני מעדיפה שבלי
מקווה שעזרתי
מקווה שעזרתי
ראה טיפים בתגית "איחסון, ירקות" ובתגית "איחסון, פירות".
מערכת סטיפס
עדיף להוציא מהשקית ולסדר אותם במגירת הירקות
את יכולה לסדר גם בסלסלה בצורה מסודרת
את העגבניות תסדרי שהעוקץ שלהם או איפה החור של הגבעול הפוך כך הם נישמרות יותר טוב
הכי טוב לסדר כך את רואה מה יש לך ברגע שתשימי בשקית זה יתבשל מידי ויתרקב לך מהר
הם צריכים אוויר איורור
את יכולה לסדר גם בסלסלה בצורה מסודרת
את העגבניות תסדרי שהעוקץ שלהם או איפה החור של הגבעול הפוך כך הם נישמרות יותר טוב
הכי טוב לסדר כך את רואה מה יש לך ברגע שתשימי בשקית זה יתבשל מידי ויתרקב לך מהר
הם צריכים אוויר איורור
בלי השקית ובתוך המגירה ככה יש פחות קור חזק!
פירות וירקות עדיף לאחסן מחוץ לשקיות בהן קנית.
בתוך השקיות נוצרת לחות שיכולה לגרום לריקבון מהיר של הפירות והירקות.
יותר מזה- בין המלפפונים לעגבניות כדי להפריד כיוון שהעגבניות משחררות גז שגורם לריקבון מהיר יותר של המלפפונים.
פירות- במיוחד בקיץ, אני שוטפת עם חומר שמסיר את חומרי ההדברה, מייבשת היטב ומאחסן במגירה במקרר.
עלים כמו- פטרוזיליה, כוסברה ושמיר- אני שוטפת ומיבשת היטב- במייבש חסה אם יש לך, ומאחסן בנייר סופג- כך הלחות נספגת והירק מוכן לשימוש בכל פעם שרוצים.
בתוך השקיות נוצרת לחות שיכולה לגרום לריקבון מהיר של הפירות והירקות.
יותר מזה- בין המלפפונים לעגבניות כדי להפריד כיוון שהעגבניות משחררות גז שגורם לריקבון מהיר יותר של המלפפונים.
פירות- במיוחד בקיץ, אני שוטפת עם חומר שמסיר את חומרי ההדברה, מייבשת היטב ומאחסן במגירה במקרר.
עלים כמו- פטרוזיליה, כוסברה ושמיר- אני שוטפת ומיבשת היטב- במייבש חסה אם יש לך, ומאחסן בנייר סופג- כך הלחות נספגת והירק מוכן לשימוש בכל פעם שרוצים.
שירלי
באותו הנושא: