4 תשובות
שואל השאלה:
http://www.google.co.il/imgres?imgurl=http://www.visualdictionaryonline.com/images/food-kitchen/food/cereal-products/pasta_2.jpg&imgrefurl=http://www.tapuz.co.il/blog/net/viewentry.aspx?entryid%3d1735481&h=384&w=550&sz=76&tbnid=cxhyobi6a3ojgm:&tbnh=90&tbnw=129&zoom=1&usg=__20afyqh0yuglkhc0le1gs2ttzpc=&docid=ft-6v_0gaqu6pm&sa=x&ei=fwfmuc7wjm3vpn7ugpan&ved=0cd8q9qewba&dur=309
זה הפסטה שהתכוונתי
אנונימי
מתגנים בצל מוסיפים שתי קופסאות של רסק עגבניות וכוס מים
אני ממליצה לך את זה -

http://www.tnuva.co.il/child_nutrition/child_nutrition/pages/recipes/456.aspx

בתיאבון (:
s_4
אני עושה ככה:
1 בצל בינוני חתול דק דק
1 שן שום קצוצה דק
מטגנים...
אחר כך אני שמה קופסא אחת ( הקטנות ) של רסק עגבניות
ומוסיפה 3 כפות מים רותחים
מטבלת במלח, פלפל שחור בשביל לתת קצת חריפות ומעט פפריקה אדומה על מנת לתת צבע אדום יותר וטעם.
מחכה 2 דקות שזה יהיה כמעט מוכן..
בינתיים את עושה פסטה..
ואז את הפסטה המוכנה את שמה במחבת עם הרוטב ומוגנת עוד 2 דקות שהפסטה תקבל טים חזק של הרוטב
ניתן להוסיף שמנת - אם את רוצה רוזה...
או שלשים גבינת פרמזן או גבינה צהובה מגורדת:)
בתאבון!