2 תשובות
באופן ההכנה למטה יש את המתכון לרוטב (:
מחממים במחבת חמאה, לאחר מכן מוסיפים בצל או שתיים (חתוך לקוביות קטנות), מערבבים היטב עד שכל הבצל מעורבב עם כל החמאה. אחר כך את מוסיפה פטריות שחתוכות לריבועים או פרוסות (מה שנוח לך), מוסיפה תבלינים כמו מלח ופלפל אבל מומלץ לא יותר מידי פלפל כי בכל זאת זה לא אמור להיות חריף ולא צריך להרגיש כל כך את הטעם של הפלפל. מטגנים את הפטריות יחד עם התבלינים והבצל במשך 3-4 דקות, עד שהפטריות מתרכות, אפשר להוסיף גם קצת פטרוזיליה וכוסברה בשביל הטעם. מוסיפים מיכל שמנת לבישול (250 מ"ל) ואם יש קופסה של 500 מ"ל מוסיפים פשוט חצי מהקופסה, מכסים את המחבת במכסה למשך כמה דקות עד ותוך כדי גם מערבבים וזה צריך להיות טיפטיפה סמיך. שיהיה בהצלחה ובתיאבון...