7 תשובות
לקחת שוקולד אמיתי וחלב חם ולערבב
כל שוקו זה אבקת קקאו וחלב בסופו של דבר. את יכולה לחמם חלב עם כמה קוביות שוקולד אולי ייצא לך איזה משהו מאולתר אבל כעיקרון גם השוקו בחנות זה אבקה וחלב.
עם שוקולד רגיל כמו מילקה וכאלה יוצא יותר טעים גם
להחמם חלב ושמנת מתוקה בסיר ולהוסיף שוקולד, לסנן ולהכניס לכוס ומוכן
שואל השאלה:
הבעיה היא שנגמר לי השוקולד הרגיל.. מה עם ממרח שוקולד? זה יהיה טוב?
הבעיה היא שנגמר לי השוקולד הרגיל.. מה עם ממרח שוקולד? זה יהיה טוב?
אנונימית
את יכולה להשתמש בממרח שוקולד גם. אני בטוחה שזה יצא דומה.
שואל השאלה:
תודה לכולם יצא לי ממש טעים!
תודה לכולם יצא לי ממש טעים!
אנונימית
באותו הנושא: