3 תשובות
ברור אין הבדל היכן השמנת מתערבבת ביד או בבלנדר בחשמלי ההקצפה נעשית יותר טובה ואיכותית וניתן לעבוד איתה
כן בוודאי שאפשר וגם רצוי, תבדקי איזה סוג יש לך ולפי ההוראות.
כי יש כאלה שמצויין על האריזה שאין בעיית הקצפת יתר. (זה חוזר למצב נוזלי)
זה הסוג שאני משתמש
בהצלחה.
כי יש כאלה שמצויין על האריזה שאין בעיית הקצפת יתר. (זה חוזר למצב נוזלי)
זה הסוג שאני משתמש
בהצלחה.
אפשר בהחלט להקציף שמנת צמחית, בדיוק כמו שמנת חלבית.
אני אישית כשאני משתמשת בשמנת צמחית אני תמיד מוסיפה לה חומרי טעם כגון, וניל רום שקדים וכדומה, הריח שלה שונה וכבד יותר משמנת חלבית ותמציות הריח משבחות אותה.
אני אישית כשאני משתמשת בשמנת צמחית אני תמיד מוסיפה לה חומרי טעם כגון, וניל רום שקדים וכדומה, הריח שלה שונה וכבד יותר משמנת חלבית ותמציות הריח משבחות אותה.
באותו הנושא: