תשובה אחת
סלטים ניתן להכין בין 5-7. כמובן שהפופולריים יותר יקבלו יותר דגש. החישוב
במזנון כל אורח מחושב כ-70-100 גרם לאדם כלומר בין 8.5. ל-12 ק"ג.
מחלקים ל-5-7 סוגים ויודעים מה לקנות.
צריך להזהר לא לפטם ולא להתפתות כי כאילו זה נראה מעט כך מחשבים גם במסעדה בממוצע.
כמות גדולה יותר משמעותי תלך לפח. מגוון גדול מאשר 5-7 יצור מצב שמכל סוג יש מעט ואז מגדילים שוב, חלק מהכמות הולכת לפח. אם זו אינה המנה היחידה.. צריך לזכור שזו מנה ראשונה או תוספת לעיקרית והיא צריכה לתת טעם וללא להסביע רעבים
בהצלחה
במזנון כל אורח מחושב כ-70-100 גרם לאדם כלומר בין 8.5. ל-12 ק"ג.
מחלקים ל-5-7 סוגים ויודעים מה לקנות.
צריך להזהר לא לפטם ולא להתפתות כי כאילו זה נראה מעט כך מחשבים גם במסעדה בממוצע.
כמות גדולה יותר משמעותי תלך לפח. מגוון גדול מאשר 5-7 יצור מצב שמכל סוג יש מעט ואז מגדילים שוב, חלק מהכמות הולכת לפח. אם זו אינה המנה היחידה.. צריך לזכור שזו מנה ראשונה או תוספת לעיקרית והיא צריכה לתת טעם וללא להסביע רעבים
בהצלחה
באותו הנושא: