4 תשובות
לאחר שהפירה מוכן
להוסיף כמות נדיבה של חמאה וביצה אחת לערבב היטב עם הפירה. יש גם כלי מיוחד שמיועד למעיכת פירה מאוד שימושי והרבה יותר קל לרסק את התפוחי אדמה.
אנה
לבשל את התפוחי אדמה כרבע שעה מרגע רתיחת המים
שירה
הפטנט של הטבחים הוא פשוט שמנת מתוקה וחמאה. לא ממש מרזה אבל טעים, למי שאוהב פירה. כמובן שכדאי להשתמש בממחה ידני, כזה עם חורים ולוודא שתפוחי האדמה התרככו. אני מעדיף לבשל את תפוחי האדמה בקליפתם ורק אח"כ לקלף. זה שומר על הויטמינים וגם מונע את ההתפוררות הטיפוס
יש לי בן שאם יש גושים הוא לא אוכל אז יש לי בישבילך שני פתרונות:
1 לא לתת לתפוחי האדמה לעמוד במים שבושלו הרבה זמן זאת אומרת איך שכיבית את האש ישר להתחיל למעוך יחד עם כ50 ג"ר מרגרינההרבה עבודת ידיים מעיכה מעיכה וסיבובים מעיכה מעיכה וסיבובים
פתרון שני
דגנית