6 תשובות
את יכולה בצורה הרבה יותר פשוטה וקלה ממה שהתגובה הראשונה הציעה-
פשוט תקלפי תפוחי אדמה, שימי בסיר עם מים רותחים למשך 40-50 דקות (רצוי תפו"א לבנים), אחרי זה תמעכי עם מזלג.
רצוי להוסיף שמן זית, מלח, פלפל.
ממש לא. את כתבת לחתוך לקוביות, לסנן את המים, ולמעוך עם המועך- זה סתם מסובך ומיותר.
איזה ילדה..
פירה לא הולך עם שמן!
מקלפים תפוחי אדמה, חותכים לקוביות קטנות ומבשלים בסיר עם מי מלח, כשזה חתוך לקוביות זה מתבשל מהר יותר
אחר כך מסננים את המים ומשאירים ממש טיפה (לטעם) שמים קצת שמנת חמוצה, חמאה וחלב, אבל לא הרבה כדי שלא ייצא עיסה, מועכים ומערבבים עד שיוצא פירה, מוסיפה מלח לפי טעם
וזהו
זה פשוט, קל וטעים
אל תסתבכי
קני מנה חמה
לא צריך להסביר יותר התגובה הראשונה הסבירה מעולה
כל הכבוד!