17 תשובות
אז לשים כאילו כפית קקאו מים חמים וחלב?
את צריכה שוקולד פרה או שוקולד אחר יש לך?
אין לי! חייבים?
כפית קקאו, 2 כפיות סוכר (|כי קקאו זה מר) מים חמים וחלב.
:)
:)
תעשי אותו דבר כמו שוקולית רק תוסיפי סוכר... הקקאו קצת מר... (שוקולית זה קקאו עם סוכר..)
לבריאות:)
לבריאות:)
לוקחים כוס חלב ומוסיפים לה אחד וחצי כפות קקאו.. או יותר תלוי לפי הטעם.. ואחר כך מוסיפים שקית סוכר וניל.. מערבבים שמים במיקרוגל לדקה וחצי-דקה וארבעים שניות..
מערבבים שוב כדי שלא יהיה גושים.. ואז יוצא טעים!
מערבבים שוב כדי שלא יהיה גושים.. ואז יוצא טעים!
אנונימי
תודה רבה לכולם על העזרה שלחתי לכם פרחים!:) ♥ ♥
חלב כמה כפיות קקאו (לא הרבה) לערבב והנה יצא לך שוקו
מקווה שעזרתי:)
מקווה שעזרתי:)
ראי טיפ בתגית "שוקו, מתכונים, מטבח, קקאו". הוא מתייחס, אגב, לקקאו הולנדי שהוא היותר משובח וטעים, אבל אפשר לעשות גם עם הקקאו הרגיל.
מערכת סטיפס
לחמם חלב, להוסיף כפית (לא גדושה) של קקאו וכפי או שתיים של סוכר (לפי הטעם) ולבחוש.
אם תכיני את השוקו עם קקאו על בסיס חלב קר - הקקאו לא יימס.
אם תכיני את השוקו עם קקאו על בסיס חלב קר - הקקאו לא יימס.
ערב טוב
כדי להכין שוקו, מערבבים בכוס, מעט חלב, כפית קקאו (לפי הטעם) עד שיימס ללא גושים אח"כ מוסיפים חלבחם תוך כדי בחישה/ערבוב ומוסיפים סוכר לפי הטעם, אם מוסיפים קקאו ישירות לחלב/מים חמיםיווצרו גושים לא מומסים של קקאו.
שבת שלום.
כדי להכין שוקו, מערבבים בכוס, מעט חלב, כפית קקאו (לפי הטעם) עד שיימס ללא גושים אח"כ מוסיפים חלבחם תוך כדי בחישה/ערבוב ומוסיפים סוכר לפי הטעם, אם מוסיפים קקאו ישירות לחלב/מים חמיםיווצרו גושים לא מומסים של קקאו.
שבת שלום.
סיוני שלום
מניסיון שהייתי קטן חשוב מאוד לשים שוקו ולאחר מכן קצת מים רותחים לערבב הרבה ורק אז למזוג את המים
מניסיון שהייתי קטן חשוב מאוד לשים שוקו ולאחר מכן קצת מים רותחים לערבב הרבה ורק אז למזוג את המים
ערכתי ניסויים וגיליתי מתכון מושלם וטעים לשוקו:
ממלאים כ 0.75 כוס בחלב, שמים 1.5 כפיות קקאו 3 כפיות סוכר ומערבבים היטב עד שאין גושים. מוסיפים כ 1/8 כוס מים, מערבבים קצת והשוקו מוכן!
ממלאים כ 0.75 כוס בחלב, שמים 1.5 כפיות קקאו 3 כפיות סוכר ומערבבים היטב עד שאין גושים. מוסיפים כ 1/8 כוס מים, מערבבים קצת והשוקו מוכן!
דן קוזנצוב
מתכון מוצלח על בסיס מים:
בתוך פינג׳ן, מבשלים (!) 2 כפיות קקאו יחד עם רבע מקל קינמון
ו2 כפיות סוכר חום או דבש במים (כוס אחת).
חשוב לערבב טוב עדיף עם כף מעץ, חצי דקה אחרי הרתיחה למזוג לכוס
להוסיף רבע כוס חלב חלב לפי הטעם.
בתוך פינג׳ן, מבשלים (!) 2 כפיות קקאו יחד עם רבע מקל קינמון
ו2 כפיות סוכר חום או דבש במים (כוס אחת).
חשוב לערבב טוב עדיף עם כף מעץ, חצי דקה אחרי הרתיחה למזוג לכוס
להוסיף רבע כוס חלב חלב לפי הטעם.
אורן
גיליתי מתכון מדהים לשוקו נפלא: (שוקו קר-רגיל)
לוקחים כוס, ושמים בה 2 כפיות קקאו, מוסיפים חלב ומערבבים.. אח"כ שמים 3 כפיות סוכר
וממשיכים לערבב.. לאחר מכן השוקו מוכן!
לוקחים כוס, ושמים בה 2 כפיות קקאו, מוסיפים חלב ומערבבים.. אח"כ שמים 3 כפיות סוכר
וממשיכים לערבב.. לאחר מכן השוקו מוכן!
זוהר האופה
קרדיט לחנה2 הכנתי גם את המתכון ויצא טעים מאוד מאוד.. הילדים שלי התלהבו וגם אני הכנתי להם שוקו משלי כמו שהסברתי לכם מקודם אז תסתכלו אני זוהר האופה
זוהר האופה
היי עברו 7 שנים
באותו הנושא: