5 תשובות
מכניסים למקרר כשמסיימים וזה לא נמס..
לאט לאט ובעדינותבהצלחה
אנונימי
מתי שכשאת מכניסה לתנור שימי מתחתיה תבנית עם מים רותחים, זה יעמיד לך את העוגה!
שימוש באינסטנט פודינג או ג'לטין עוזר לייצוב הגבינה. כמו כן, ניתן להקפיא לכמה שעות ואז להפשיר במקרר.
הי, כשאת רושמת עוגת גבינה פירורים אני מניחה שאת מתכוונת לעוגה קרה. את יכולה להוסיף לתערובת הגבינה ג׳לטין ( מערבבת
שקית ג׳לטין עם 5 כפות מים, משהה כעשר דקות ואז ממיסה במיקרו) בבלוג שלי מתוק מהלב של תפוז יש עוגת גבינה פירורים ללא ג׳לטין. בהצלחה
שקית ג׳לטין עם 5 כפות מים, משהה כעשר דקות ואז ממיסה במיקרו) בבלוג שלי מתוק מהלב של תפוז יש עוגת גבינה פירורים ללא ג׳לטין. בהצלחה
באותו הנושא: