3 תשובות
בטח שכן...
חומרים:
======
3 כוסות חלב 3%
1 כוס שמנת מתוקה
2 כפיות תמצית וניל איכותי (כגון מקורמיק או ספייס איילנד)
1 כוס סוכר
אופן ההכנה:
1. ערבבו יחד במיקסר את כל המרכיבים, מלבד השמנת.
2. הוסיפו את השמנת וערבבו ביד.
3. הכניסו את הגלידה לתבנית שטוחה בגודל של 20 על 20 ס"מ.
4. הניחו במקפיא.
5. כשהתערובת מתחילה לקפוא בצדדים, בערך 3-2 ס"מ בכל צד, ערבבו אותה שוב במיקסר.
6. הכניסו שוב לתבנית, השטיחו אותה והחזירו למקפיא.
אחרי 4-3 שעות הגלידה מוכנה.
התוספות לטעמים השונים:
======================
- לגלידת שוקולד, הוסיפו 150 גרם שוקולד מומס (בסיר כפול).
- לגלידת אגוזים, הוסיפו 150 גרם אגוזים או פיסטוקים טחונים.
- לגלידת ריבת חלב, הוסיפו 100 גרם ריבת חלב.
- לגלידת וניל עם עוגיות, הוסיפו 150 גרם עוגיות שבורות.
- לגלידת וניל עם פצפוצי שוקולד, הוסיפו 50 גר' שוקולד מריר קצוץ (60% מוצקי קקאו) בטריפה האחרונה (או בשני הסיבובים האחרונים של מכונת גלידה).
======
3 כוסות חלב 3%
1 כוס שמנת מתוקה
2 כפיות תמצית וניל איכותי (כגון מקורמיק או ספייס איילנד)
1 כוס סוכר
אופן ההכנה:
1. ערבבו יחד במיקסר את כל המרכיבים, מלבד השמנת.
2. הוסיפו את השמנת וערבבו ביד.
3. הכניסו את הגלידה לתבנית שטוחה בגודל של 20 על 20 ס"מ.
4. הניחו במקפיא.
5. כשהתערובת מתחילה לקפוא בצדדים, בערך 3-2 ס"מ בכל צד, ערבבו אותה שוב במיקסר.
6. הכניסו שוב לתבנית, השטיחו אותה והחזירו למקפיא.
אחרי 4-3 שעות הגלידה מוכנה.
התוספות לטעמים השונים:
======================
- לגלידת שוקולד, הוסיפו 150 גרם שוקולד מומס (בסיר כפול).
- לגלידת אגוזים, הוסיפו 150 גרם אגוזים או פיסטוקים טחונים.
- לגלידת ריבת חלב, הוסיפו 100 גרם ריבת חלב.
- לגלידת וניל עם עוגיות, הוסיפו 150 גרם עוגיות שבורות.
- לגלידת וניל עם פצפוצי שוקולד, הוסיפו 50 גר' שוקולד מריר קצוץ (60% מוצקי קקאו) בטריפה האחרונה (או בשני הסיבובים האחרונים של מכונת גלידה).
אבל אני עושה ככה
1. לצאת מהבית
2. ללכת לחנות
3. לקנות joya
4. לחזור הביתה
5. ליהנות!
1. לצאת מהבית
2. ללכת לחנות
3. לקנות joya
4. לחזור הביתה
5. ליהנות!
באותו הנושא: