2 תשובות
המילקשייק/מצרכים למילקשייק

- חלב \ חלב בטעם וניל
- גלידה בטעם וניל \ שוקו \ תות
- סירוף שוקולד
- בלנדר
- אבקת קאקאו
- קצפת



יש להכניס כוס חלב לבלנדר ו2 וחצי כדורי גלידה
לערבב היטב, עד שהמילקשייק הופך לסמיך (שלא יהיה דליל)
אחכ למזוג לכוס גדולה, ואחריה לשפוך במהירות
את הקצפת.

על הקצפת לשפוך בעדינות סירופ שוקלד ועלייה קצת אבקת קאקו
(בעדינות לשפוך טיפה אבקת שוקו (

טיפים - אפשר לזרוק למילקשייק קוביות שוקלד (לבלנדר)

בהצלחה.

שהרוב יהיה גלידה. ולא מימי מדי.

תעשי את זה כך.

שימי את הגלידה (אני אישית מוסיף על אף הכל כמה קוביות קרח למטה, לפני הגלידה) ואז קצת חלב רק בשביל שלא יתקעו השיניים של המכונה. ותתחילי "לטחון" ותוסיפי חלב לפי הצורך עד שאת רואה שזה כבר לא "עיסה" וזהו.

תוציאי ולרוויה.