3 תשובות
מלח. בגבינה יש שומן, תוספים ומשמרים.
אבל אם את אמיצה אנשובי הוא מלוח והוא דג אבל כמות קטנה.
אני מוסיף אנשובי למקלות בצק שאני מכין בתנור.
בצק פילו חתוך לרצועות מפזר שומשום וחתיכות קטנות של אנשובי או רצח.
180 מעלות ל 10 דקות או עד שהבצק זהוב.
אבל אם את אמיצה אנשובי הוא מלוח והוא דג אבל כמות קטנה.
אני מוסיף אנשובי למקלות בצק שאני מכין בתנור.
בצק פילו חתוך לרצועות מפזר שומשום וחתיכות קטנות של אנשובי או רצח.
180 מעלות ל 10 דקות או עד שהבצק זהוב.
צלח הינו חומר משמר המאט את חילוף החומרים בגוף.
הגוף מסוגל לפלוט רק שני גרם ליום ממנו.
אם תכניסי יותר 2 גרןם מלח ליום, יתחיל המלח לשמר ולבלום תהליכי חלוף חומרים שלך.
בלי שאת מודעת כבר כיום ללא הוספת מיליגרם אחד של מלח לארוחתך את/ מוסיפ/ה כמויות מלח אגדתיות לגופך.
זו המדיניות של יצרני מזונות מתועשים, ומסעדות ומכיני ג'אנק פוד, כדי לגרום לך לצרוך עוד מזונות תעשייתיים ומשקאות.
מוצרי חלב (ובכלל זה גבינה בולגרית) אינם בריאים לפחות לבעלי סוג דם a ו- o ומחוללת אצלם דלקות שונות ומשונות..
להתעדכנות קרא/י את הספר "אכול נכון לפי סוג הדם שלך" מאת פיטר דאדמו.
בהצלחה
שוקי וייס- יועץ משפחתי
פרט, זוגיות, הורות
הגוף מסוגל לפלוט רק שני גרם ליום ממנו.
אם תכניסי יותר 2 גרןם מלח ליום, יתחיל המלח לשמר ולבלום תהליכי חלוף חומרים שלך.
בלי שאת מודעת כבר כיום ללא הוספת מיליגרם אחד של מלח לארוחתך את/ מוסיפ/ה כמויות מלח אגדתיות לגופך.
זו המדיניות של יצרני מזונות מתועשים, ומסעדות ומכיני ג'אנק פוד, כדי לגרום לך לצרוך עוד מזונות תעשייתיים ומשקאות.
מוצרי חלב (ובכלל זה גבינה בולגרית) אינם בריאים לפחות לבעלי סוג דם a ו- o ומחוללת אצלם דלקות שונות ומשונות..
להתעדכנות קרא/י את הספר "אכול נכון לפי סוג הדם שלך" מאת פיטר דאדמו.
בהצלחה
שוקי וייס- יועץ משפחתי
פרט, זוגיות, הורות
לדעתי אין שום דבר רע במלח כל עוד שותים מספיק מים כדי שהגוף יפלוט אותו.
לא מומלץ להוסיף מלח לאוכל לאנשים שסובלים מבעיות בכליות או בעיות רפואיות אחרות והרופא אמר שלא צריך הרבה מלח.
כשכמות המלח יורדת יותר מידי, לחף הדם יורד וגם יכול להיות התקף לב אחרי זמן ממושך בלי מלח.
לעומת זאת, כאשר יש יותר מידי מלח בגוף, אתה תהיה צמא.
גבינה בולגרית גם טוב, החומרים המשמרים בגבינה זה בד"כ לא חומרים רעילים ובעצם משתמשים גם במלח בתור חומר משמר /:
לדעתי אתה אמור לשים מה שאתה רוצה.
גם כמות הבולגרית ששמים בסלט היא קטנה וזה לא כזה גרוע.
הגוף מסוגל לפלוט 2 ג"ר מלח לכל 100 מ"ל שתן. כך שפשוט צריך לשתות מספיק מים.
לא מומלץ להוסיף מלח לאוכל לאנשים שסובלים מבעיות בכליות או בעיות רפואיות אחרות והרופא אמר שלא צריך הרבה מלח.
כשכמות המלח יורדת יותר מידי, לחף הדם יורד וגם יכול להיות התקף לב אחרי זמן ממושך בלי מלח.
לעומת זאת, כאשר יש יותר מידי מלח בגוף, אתה תהיה צמא.
גבינה בולגרית גם טוב, החומרים המשמרים בגבינה זה בד"כ לא חומרים רעילים ובעצם משתמשים גם במלח בתור חומר משמר /:
לדעתי אתה אמור לשים מה שאתה רוצה.
גם כמות הבולגרית ששמים בסלט היא קטנה וזה לא כזה גרוע.
הגוף מסוגל לפלוט 2 ג"ר מלח לכל 100 מ"ל שתן. כך שפשוט צריך לשתות מספיק מים.
באותו הנושא: