4 תשובות
לאטום מאויר (לקשור בשקית בלי להשאיר בה אויר. פשוט להצמיד לפרי ולקשור) ולהכניס למקרר
לקלמנטינה לא יקרה שום דבר, בננה את יכולה להקפיא בלי קליפה לעטוף בנייר ואת יכולה להכין מזה שייק פרות או להכין סלט פירות לשים קצת ליקר או רום זה ישמור על הפירות
תפוח את יכולה לשים עליו דבש אחרת ישחיר
בננות מתבשלות מהר בקיצ מאשר בחורף, אם הקליפה צהובה והן רכות תכניסי למקרר
וזה גם יחזיק לך כמה ימים בלבד.
אם את רוצה שזה יחזיק לאורך זמן, תכניסי לקופסאת פלסטיק ותקפיאי.
כנ"ל לתפוחים.

עוד טיפ טוב וחשוב הוא לעבור להשתמש בסכין קרמי.
סכין מחומר קרמי, בניגוד לחומר מתכתי, גורמת להרבה פחות חימצון כמו שקורה
במגע מתכת בפרי או ירק.
עוד טיפים באתר של המטבח הירוק
באותו הנושא: