4 תשובות
שימי תבנית עם מים בתחתית התנור, זה אמור לתת יותר גמישות לבצק
יכול להיות שאת לא עושה את הבצק כמו שצריך..
לא ולא! מה פתאום תבנית עם מים! התבנית רק תעלה לך את טמפרטורה!
החלות נקרעות כתוצאה מ-אפית יתר סיבה אחרת הוספת יותר מידי מים לבצק או להפך.
או טמפרטורה גבוהה. שימי לב לטעויות שלך.
החלות נקרעות כתוצאה מ-אפית יתר סיבה אחרת הוספת יותר מידי מים לבצק או להפך.
או טמפרטורה גבוהה. שימי לב לטעויות שלך.
נסי להיעזר בטיפים שבתגית "לחם, אפייה".
מערכת סטיפס
באותו הנושא: