התחברות
הרשמה
האם זה משנה עם אני אשים בתערובת של עוגת ביסקוויטים שמנת להקצפה במקום שמנת מתוקה?
25 בינואר 2014, 18:11
מאפים
עוגות
מטבח
שמנת מתוקה
אפייה
קצפת
תשובה אחת
כן...
ז
זאת עם החיוךך
באותו הנושא:
אם אשים שמן קוקוס וקיק (תערובת) על הגבות והריסים כל לילה, תוך 4 שבועות יהיה שינוי גדול?
אני צריכה להביא מחר לבית ספר עוגה, מה לעשות עוגת ביסקוויטים או עוגת שוקולד?
מים עם ויטמינציק (פטל) זה תערובת הטרגונית/תערובת הומוגנית?
עוגה נופלת לאחר אפייתה - עשיתי עוגת שוקולד ובתום האפיה העוגה מורידה גובה ומתכווצת.
זה אפשרי לקחת תערובת של מאפינס ולצקת אותה בתבנית לעוגה? יש לי טוב למאפינס שוקולד אבל אני רוצה את זה בתבנית לעוגה, אפשרי?
אם אסור לבשל גדי בחלב אימו למה מותר עוף בתערובת ביצה (שניצל)?
מים מהברז זה יסוד, תרכובת, תערובת אחידה או תערובת לא אחידה?
בתרכובת או בתערובת החומרים שומרים על התכונות שלהם?
מה זה תערובת אחידה ומה זה תערובת לא אחידה?
מה לעשות בעוגת בת מצווה - עוגת בצק סוכר וקלקר או עוגת שוקולד?
אוויר, עוגה ומיץ פטל.. איזה מהם הן תרכובות ואיזה תערובות? ואם אפשר לצרף הסבר אני אשמח..