5 תשובות
ממלאים סיר עם מים על הגז עד לרתיחה. להוסיף כמות ספגטי שרצוי לחכות שיהיה רך.. והפסטה מוכנה
1. מבשלים חבילת ספגטי במים עם מלח עד שהספגטי רכים לנגיסה ואז מסננים את המים במסננת.
2. כדי למנוע הידבקות הספגטי מומלץ לטפטף עליו כמה טיפות של שמן זית ולערבב במהירות.
3. בינתיים מחממים בסיר מעט שמן ומטגנים בצל קטן וקצוץ דק, עד להזהבתו.
4. מוסיפים תוכן קופסא קטנה של רסק עגבניות משומר.
5. מתבלים במעט מלח ופלפל (אם יש אז גם אורגנו יבש) ומערבבים.
6. מוסיפים את הספגטי שהוכן ומערבבים עם הרוטב היטב.
לחמם מים בערך חצי סיר על אש נמוכה עד שאת רואה שמתחילים לבעבע... להכניס את הספגטי בערך 5 עד 7 דקות, לערבב את הספגטי כל הזמן בעודו בסיר.. אחרת יצא עיסה:)
בתיאבון ;)
רוטב לפסטה טעים וקל -
טגני ביחד בצל גדול כרפס וגמבה אדומה אם את אוהבת פיטריות את יכולה להוסיף מקופסא
אחריי שהכל טוגן את שמה כמה 3 כפות רסק ומאדה עם הירקות אחריי זה מוסיפה מים פפריקה מתוקה ופלפל שחור מרק עוף מעט אורגנו יבש ושום לא לישכוח

או רוטב צהוב - מטגנים בצל ופיטריות שמיר שום פלפל שחור אבקת מרק פיטריות מרק עוף וכורכום מעט

את יכולה לרוטב האדום להוסיף כדוריי בשר לרוטב האדום
או להקפיץ ירקות גזר קישוא בצל פיטריות נבטים גמבה כרפס, כרוב, שום
עם רצועות של עוף, מרק עוף, פלפל שחור, רוטב סוייה אבקת מרק פיטריות מערבבים עם הספגטי טעים מאד או איטריות ביצים
בתאהבון