9 תשובות
שוברים מצות
ביצים
אפשר חלב
ומלח וכאלה
ביצים
אפשר חלב
ומלח וכאלה
הנה איך מכינים מצה מטוגנת אחת:
1. מרטיבים מצה במים מהברז.
2. שוברים אותה ל4 חתיכות שוות.
3. טובלים אותה בביצה
4. מטגנים (לא חייבים שמן).
1. מרטיבים מצה במים מהברז.
2. שוברים אותה ל4 חתיכות שוות.
3. טובלים אותה בביצה
4. מטגנים (לא חייבים שמן).
קוראים לזה מצה ברי:
לוקחים מצה ומפוררים אותה
ושמים בתוך צלחת עם ביצה ואז מטגנים כמו חביתה אבל צריך להיזהר שזה לא ישרף.
לוקחים מצה ומפוררים אותה
ושמים בתוך צלחת עם ביצה ואז מטגנים כמו חביתה אבל צריך להיזהר שזה לא ישרף.
מצה מטוגנת:
לוקחים ביצה וכוס חלב וקמצוץ מלח ומערבבים בקערה.
לוקחים מצה ומרטיבים אותה ממש בקלות ושוברים לרבעים.
טובלים רבע מצה בבלילה ומעבירים למחבת.
הופכים אחרי דקה- שתיים עד שהמצה זהובה קצת ואז עוד פעם דקה או שתיים ומוציאים מפזרים קצת סוכר
וואלה ;-)
לוקחים ביצה וכוס חלב וקמצוץ מלח ומערבבים בקערה.
לוקחים מצה ומרטיבים אותה ממש בקלות ושוברים לרבעים.
טובלים רבע מצה בבלילה ומעבירים למחבת.
הופכים אחרי דקה- שתיים עד שהמצה זהובה קצת ואז עוד פעם דקה או שתיים ומוציאים מפזרים קצת סוכר
וואלה ;-)
גאונים אתם
היא שאלה איך לשפר לא איך להכין
היא שאלה איך לשפר לא איך להכין
אפשר לפזר סוכר למעלה (?)
כן בוודאי
תרטיבי מצות ותשימי במגבת. בינתיים תערבבי ביצה עם חלב ותשימי שמן במחבט. אחרי שהשמן חם תוציאי אותן מהמגבת תחלקי כל מצה ל4 תטבלי בביצה עם החלב ותשימי במחבט. מפה את פשוט צריכה להפוך ולהוציא בזמן.
חמוד בן 22 היא שאלה איך להכין- "איך *מכינים*.."
באותו הנושא: