התחברות
הרשמה
כשאופים משהו בתנור מכוסה בנייר כסף, איזה צד צריך להיות כלפי חוץ?
26 באפריל 2014, 01:34
תנור אפיה
מכשירי חשמל
ציוד חשמלי
אפייה
כסף
2 תשובות
הצד הפחות מבריק
*הצד המבריק תמיד כלפי האוכל
ג
גפן טרי
הצד 'המבריק' מחזיר חום, ולכן מעקב בישול.
חוכם
באותו הנושא:
אם אני צריכה להשתמש בתנור ואין נייר אפייה אפשר לשים נייר כסף? יקרה משהו לנייר כסף בתנור?
כיוסי תבשיל בתנור - אני מכינה תבשיל בתנור, אני צריכה לכסות מלמעלה את התבנית בנייר כסף, אני מעדיפה לא להישתמש בנייר כסף, האם אפשרי לכסות מעל עם נייר אפייה?
אפשר לשים נייר כסף בתנור?
כיסוי התבנית של תפוחי אדמה בתנור - אני מכינה תפוחי אדמה ברוטב שמנת בתנור. האם צריך לכסות את התבנית בנייר כסף או לא?
כשאופים עוגה, על איזה מצב צריך לשים את התנור?
אם אני מכינה תפוח אדמה אינדיאני בתנור כמה זמן הוא צריך להיות שם? התנור על 180 מעלות והתפוחי אדמה עטופים בנייר כסף.
כמה זמן דגים נאפים בתנור? מכוסים בנייר אלומניום?
פתיחת התנור בזמן אפייה - למה כשאופים עדיף שלא לפתוח את התנור?
מה יקרה/מה זה יתן אם אני ישים עוגת שוקולד בתנור ואני יחסה, אותה בנייר כסף?
אני שמתי תפוח אדמה עטוף בנייר כסף בתנור, כמה מעלותך וכמה זמן?
כשמחינים מקרוני&ציז' אפשר לשים בתנור עם תבנית ונייר כסף?