5 תשובות
בנתי תקחי סיר קטן ותבשלי שם את הרוטב ותוסיפי קצת שום ותבלינים ואז כשהפסטה מוכנה תשימי חל רוטב
אחרי שהפסטה מוכנה את שופכת את הכל לתוך מסננת ונותנת לזה 2 דקות כדי שכל המים יסתננו.
בזמן הזה את יכולה לחמם את הרוטב אם יש צורך, את מעבירה את הפסטה לתוך סיר.
ומעל שופעת את כל הרוטב, ומערבבת הכל
בתאבון
תחכי שהפסטה תספוג את הנוזלים ותהיה מוכנה.. תוסיפי את הרוטב ותערבבי למשך דקה כדי שהרוטב יכנס לכל הספגטי..
שואל השאלה:
תודה רבה לכולם
אנונימית
כשהפסטה תהייה מוכנה, תסנני את הפסטה מהמים ותוסיפי את הרוטב לפסטה ותערבבי.