3 תשובות
תקחי תפוח אדמה ותחתכי אותו בצורה של צ׳יפס (מקלות) ותשימי בתנור (תפזרי מעל קצת מלח גס).. את יכולה לחפש מתכון באינטרנט
אפשר גם לטגן את החתיכות תפו"א בשמן, אבל זה פחות בריא
תפוח אדמה
לקלף את הקליפה
לחתוך לרצועות
להכניס לתנור עם נייר אפייה
לכוון על 180 מעלות
בערך 15 דק תוציאי את זה עד שתראי שזה טיפה השחים או שזה רך
ותאכלי בתאבון (:
לקלף את הקליפה
לחתוך לרצועות
להכניס לתנור עם נייר אפייה
לכוון על 180 מעלות
בערך 15 דק תוציאי את זה עד שתראי שזה טיפה השחים או שזה רך
ותאכלי בתאבון (:
באותו הנושא: