8 תשובות
תדמיין שיש פה הרבה חחח
אממ זה מסובך.. שים מחבת על הגז עם קצת שמש ותשבור לבתוך את הביצה, בתכלס צריך שנים של ניסיון ואימונים אבל תנסה...
שוברים ביצה שמים על המחבת והיא מתבשלת חח 😂
לשבור ביצה, לערבב (בלי קליפה ^_^), בינתיים לשים שמן על מחבת וכשהוא רותח לשים את התערובת, לשים על אש נמוכה ולכסות את המחבט אחרי דקה להפוך ואחרי דקה נוספת להוציא d:
תשברי ביצים לתוך קערה או כוס, תטרפי (תערבבי) אותם, תשימי אותם במחבת חמה עם שמן קנולה, תחכי כמה דקות עד שזה מוכן בצד אחד ואז תהפכי, תחכי עוד כמה דקות, תורידי לצלחת ותאכלי.
בתיאבון (:
לקחת מחבט. קיי? קיי לשים שמן לחכות כמה דקות שזה ירתח ואז.. אה קודם לוקחים צלחת ומערבבים ביצה חח עם מלח ואז שופכים כשזה רותח הופכים את הצדדים אה ומדליקים תגז.
וואלה עשיתה לי חשק לחביתה.
אנונימי
שוברים ביצים נעות ושמים את החלק הפנימי שלהן בתוך קערה (בלי הקליפה). מערבבים את החלמונים עם החלבונים וקצת מלח או כל תבלין אחר שאתה רוצה להוסיף. שופכים את הבלילה לתוך מחבט שחומם מראש על הגז עם קצת שמן. מחכים עד שיש שכבה יבשה ובהירה יותר על הקרקעית של המחבת והופכים את החביתה. מטגנים עד להזהבה קלה של שנים הצדדים.
בתיאבון!