התחברות
הרשמה
אני מבשלת עכשיו פסטה, ויש לי רוטב ניפוליטנה לפסטה ובצל קצוץ בצד, מתי ואיך להוסיף אותם?
31 ביולי 2014, 13:42
פסטה
אוכל איטלקי
אוכל ים-תיכוני
עגבניות
רטבים
תשובה אחת
תשימי את הבצל על האש תערבבי תחכי כמה דקות שיתבשל קצת ואז תוסיפי תרוטב תערבבי תחכי חמש דק ואז תוסיפי תפסטה
אנונימיתת
באותו הנושא:
מה אתם יותר אוהבים פסטה ברוטב שמנת ופטריות או ברוטב עגבניות?
פסטה עם רוטב עגבניות? פסטה ברוטב רוזה? או נודלס עם רוטב סויה?
מה לחמם לי לאכול פסטה בולונז או פסטה ברוטב עגבניות?
מה דעתכם- פסטה ברוטב שמנת או ברוטב שמנת ופסטו?
רוטב טוב לפסטה - תנו לי את הרוטב הכי טעים לפסטה, שאתם מכירים ( = (רוטב אדום, כי אני לא מתה על פסטה חלבית).
בישול פתיתים ופסטה ללא רוטב - האם אפשר לבשל פתיתים ופסטה בלי שמן, או שהם יידבקו מאוד?
איזו פסטה הכי בריאה להזמין? (פסטה ברוטב עגבניות, פסטה שמנת פטריות, פסטה בלי כלום..)
מתכון לפסטה ברוטב עגבניות - מחפש מתכון לפסטה ברוטב עגבניות, אני מחפש מתכון שלפסטה יהיה טעם מודגש, שהספגטי יהיה רטוב ועם הרבה רוטב, וטעם חזק.
שלום, נישאר לי פסטה מבושלת ללא רוטב, האם ניתן להקפיא את הפסטה?
אני מכינה עכשיו פסטה ויש לי את הרוטב שמוכן כבר מראש
אם שמתי יותר מידי רסק עגבניות ברוטב שלי לפסטה איך להציל את הרוטב?