3 תשובות
כל הבראוניז שאפשר לבקש...
מתכונים טובים!
היי מאיה,
אני חייבת לציין שאחרי שקניתי מטבח חדש אני לא מפסיקה לבשל
ובמיוחד לאפות. המתכון של הבראוניז הוא בסגנון שיש במסעדת מקס ברנר אם את מכירה
שהם מעולים!!..
רכיבים:
150 גרם שוקולד מריר
100 גרם חמאה
2 ביצים
2/3 כוס סוכר
1/2 כפית תמצית וניל
1/2 כוס קמח
1/2 כפית אבקת אפיה
1/2 כוס אגוזי מלך קצוצים גס
אופן הכנה:
1. מחממים את התנור ל 180 מעלות. משמנים ומקמחים את התבנית
מניחים על להבת הכיריים סיר עם מים ועליו סיר נוסף. שמים בסיר העליון את השוקולד והחמאה ומחממים עד שהם נמסים לחלוטין. מסירים מהכיריים ומצננים לטמפ' החדר.
מקציפים ברעת המערבל את הביצים והסוכר עד לקבלת קרם תפוח. מוסיפים את תמצית הוניל. מוסיפים לקרם את השוקולד ומערבבים בתנועות קיפול לעיסה אחידה. מנפים את הקמח ואבקת האפיה דרך מסננת או נפה לעיסה. מוסיפים את האגוזים, מערבבים ויוצקים לתבנית. אופים כ 25 דקות. מצננים, זורים אבקת סוכר ומגישים.
תהני מההכנה =]
הנה מתכון מעולה וקל. תראי בקישור
אנונימי