2 תשובות
נראה לי שזה יהיה לך סבבה
עוגת בראוניס:
2/3 כוס אבקת קקאו
2 כוסות סוכר
1+1/4 כוסות קמח
1 כף תמצית וניל
200 גרם מרגרינה
4 ביצים
1 כפית גדושה אבקת אפיה
1 כוס אגוזים קצוצים גס
קורט מלח
אופן הכנה:
-מערבבים בקערה גדולה קקאו+סוכר+תמצית וניל
-את המרגרינה ממסים על אש ויוצקים על תערובת הקקאו
-מוסיפים לעיסה את הביצים ואת הקמח
-בקערה נפרדת מערבבים אגוזים+אבקת האפיה+קורט מלח, ומוסיפים לעיסת העוגה, מערבלים היטב הכל ע"י מיקסר
-משטחים את העיסה בתבנית משומנת בחום בינוני 20-25 דקות
בתאבון
עוגת בראוניס:
2/3 כוס אבקת קקאו
2 כוסות סוכר
1+1/4 כוסות קמח
1 כף תמצית וניל
200 גרם מרגרינה
4 ביצים
1 כפית גדושה אבקת אפיה
1 כוס אגוזים קצוצים גס
קורט מלח
אופן הכנה:
-מערבבים בקערה גדולה קקאו+סוכר+תמצית וניל
-את המרגרינה ממסים על אש ויוצקים על תערובת הקקאו
-מוסיפים לעיסה את הביצים ואת הקמח
-בקערה נפרדת מערבבים אגוזים+אבקת האפיה+קורט מלח, ומוסיפים לעיסת העוגה, מערבלים היטב הכל ע"י מיקסר
-משטחים את העיסה בתבנית משומנת בחום בינוני 20-25 דקות
בתאבון
בראוניז אגוזים, ללא גלוטן
מצרכים לתבנית מרובעת בינונית:
200 גרם שוקולד מריר
200 גרם חמאה
4 ביצים
כף תמצית וניל
שלושת רבעי כוס סוכר חום
קמצוץ מלח
100 גרם שקדים טחונים
100 גרם אגוזי מלך טחונים
אופן ההכנה:
בקערה יש לערבב את הביצים עם הסוכר, הוניל והמלח.
את החמאה והשוקולד יש להמיס יחד, לבלילה חלקה ואחידה.
לאט לאט לשלב את בלילת השוקולד והחמאה לקערת הביצים, לערבב קלות
ולהוסיף לסירוגין את השקדים הטחונים והאגוזים הטחונים, לתערובת אחידה.
לרפד תבנית בנייר אפיה, משומנת קלות בספריי שמן,
לשטח את התערובת בתבנית, לאפות בתנור שחומם מראש ל180 מעלות למשך 25 דקות.
מצרכים לתבנית מרובעת בינונית:
200 גרם שוקולד מריר
200 גרם חמאה
4 ביצים
כף תמצית וניל
שלושת רבעי כוס סוכר חום
קמצוץ מלח
100 גרם שקדים טחונים
100 גרם אגוזי מלך טחונים
אופן ההכנה:
בקערה יש לערבב את הביצים עם הסוכר, הוניל והמלח.
את החמאה והשוקולד יש להמיס יחד, לבלילה חלקה ואחידה.
לאט לאט לשלב את בלילת השוקולד והחמאה לקערת הביצים, לערבב קלות
ולהוסיף לסירוגין את השקדים הטחונים והאגוזים הטחונים, לתערובת אחידה.
לרפד תבנית בנייר אפיה, משומנת קלות בספריי שמן,
לשטח את התערובת בתבנית, לאפות בתנור שחומם מראש ל180 מעלות למשך 25 דקות.
באותו הנושא: