2 תשובות
מרכיבים:
21/4 כוסות קמח לבן רגיל
1 כפית סודה לשתייה
1 כוס שתי מקלות חמאה
3/4 כוסות סוכר
3/4 כוסות סוכר חום
1 כפית תמצית וניל
2 ביצים גדולות
21/4 כוסות קמח לבן רגיל
1 כפית סודה לשתייה
1 כוס שתי מקלות חמאה
3/4 כוסות סוכר
3/4 כוסות סוכר חום
1 כפית תמצית וניל
2 ביצים גדולות
מצרכים:
2 ורבע כוסות של קמח לכל מטרה
1 כפית של סודה לשתייה
1 כפית מלח
1 כוס חמאה / 2 חבילות חמאה
3/4 כוס של סוכר מגורען
3/4 כוס גדושה של סוכר חום
1 כפית של וניל מתומצת
2 ביצים גדולות
2 כוסות של nestlé® toll house® semi-sweet chocolate morsels
1 כוס אגוזים קצוצים
איך להכין:
1. לחמם מראש את התנור ל 375° פרונהייט (בערך 190 מעלות צלזיוס).
2. מערבבים את הקמח, סודה לשתייה ומלח בקערה קטנה. טורפים חמאה, סוכר, סוכר החום ותמצית וניל בקערת מיקסר גדולה עד לקבלת קרם. מוסיפים את הביצים, אחת בכל פעם, לטרוף היטב לאחר כל הוספה. טורפים בהדרגה את תערובת הקמח. מערבבים פירורי אגוזים באמצעות כף עגולה על נייר אפייה לא משומן
3. אופים במשך 9-11 דקות או עד להזהבה. מקררים על נייר אפייה במשך 2 דקות ומורידים למדפי מתכת לקירור לחלוטין.
את כל השאר אין לי כוח לתרגם... סורי, אבל אתה יכול להיעזר בgoogle translate וב morfix
2 ורבע כוסות של קמח לכל מטרה
1 כפית של סודה לשתייה
1 כפית מלח
1 כוס חמאה / 2 חבילות חמאה
3/4 כוס של סוכר מגורען
3/4 כוס גדושה של סוכר חום
1 כפית של וניל מתומצת
2 ביצים גדולות
2 כוסות של nestlé® toll house® semi-sweet chocolate morsels
1 כוס אגוזים קצוצים
איך להכין:
1. לחמם מראש את התנור ל 375° פרונהייט (בערך 190 מעלות צלזיוס).
2. מערבבים את הקמח, סודה לשתייה ומלח בקערה קטנה. טורפים חמאה, סוכר, סוכר החום ותמצית וניל בקערת מיקסר גדולה עד לקבלת קרם. מוסיפים את הביצים, אחת בכל פעם, לטרוף היטב לאחר כל הוספה. טורפים בהדרגה את תערובת הקמח. מערבבים פירורי אגוזים באמצעות כף עגולה על נייר אפייה לא משומן
3. אופים במשך 9-11 דקות או עד להזהבה. מקררים על נייר אפייה במשך 2 דקות ומורידים למדפי מתכת לקירור לחלוטין.
את כל השאר אין לי כוח לתרגם... סורי, אבל אתה יכול להיעזר בgoogle translate וב morfix
קישורים מצורפים:
באותו הנושא: