5 תשובות
יש שמנת צמחית, תשתמשי בה.
קצפת צמחית, ריץ'
האמת,
זו בעייה משום שהשמנת גם נוזל גם שומנית וגם חומצית, לרוב משתמשים ברסק תפוחי עץ וקצת חמיצות, או בקוקוס. עם לימון, אבל אין ערובה להצלחה. (למרות שזה שהמתכון יכול להפתיע)
שמנת צימחית אינה מתאימה מאחר והיא מתוקה. (ואמורה להחליף שמנת מתוקה)
עדיף להחליף מתכון.
בהצלחה
את יכולה להשתמש בחלב קוקוס שמוכרים בכל מקום, מגה לדוגמא ואת יכולה להשתמש בגינת טופו ( פרווה שמוכרים בעדן נמשל), ואם תקררי קרם קוקוס ( לא חלב קרם) ואז תהפכי את הקופסא ותוציאי את המים ותקציפי תקבלי קצפת יציבה.
*גבינת טופו
באותו הנושא: