3 תשובות
בדרך כלל עדיף לבשל עם מכסה סגור /טיפה פתוח. כדי לשמר את חום התבשיל בו. גם כדי שלא יכנס לסיר משהו (חרק. אבק). לא לכסות לגמרי את הסיר כי אחרת האוכל יגלוש החוצה מהסיר
תלוי בבישול שבסיר.
בטיגון מבשלים ללא מכסה, או בתחילת תהליך הבישול לפני שהמים רותחים.
אח"כ מומלץ לבשל עם מכסה סגור, התבשיל מתבשל ככה יותר מהר, הטעמים נשמרים והמים מתאיידים לאט יותר אז התבשיל לא ישרף וידבק לתחתית.
אח"כ מומלץ לבשל עם מכסה סגור, התבשיל מתבשל ככה יותר מהר, הטעמים נשמרים והמים מתאיידים לאט יותר אז התבשיל לא ישרף וידבק לתחתית.
באותו הנושא: