2 תשובות
בדרך כלל כדאי תמיד לבשל בסיר מכוסה כדאי לקצר את זמן הבישול וכדאי לשמור על הגיינת התבשיל שלא יפול אבק זבוב או משהו
יש מאכלים שדורשים כיסוי של האוכל כדאי שהאדים לו יתפזרו כי האוכל מתבשל מהאדים כמו אורז קוסקוס פסטה ומרק עוף
מסירים את המכסה כאשר מתחיל לגלוש האוכל כמו מרק אפונה או קיטניות עדשים חומוס שאז נוצר קצפת וגולש על הסיר
אבל כדאי לכסות חלקי שלא יגלוש
במחבט בטיגון לא מכסים כמו ציפס, אמבוגר נקניקיות מוקפץ סיני מוקפץ איטריות שקשוקה
יש מאכלים שדורשים כיסוי של האוכל כדאי שהאדים לו יתפזרו כי האוכל מתבשל מהאדים כמו אורז קוסקוס פסטה ומרק עוף
מסירים את המכסה כאשר מתחיל לגלוש האוכל כמו מרק אפונה או קיטניות עדשים חומוס שאז נוצר קצפת וגולש על הסיר
אבל כדאי לכסות חלקי שלא יגלוש
במחבט בטיגון לא מכסים כמו ציפס, אמבוגר נקניקיות מוקפץ סיני מוקפץ איטריות שקשוקה
פאפא שלום,
לכל תבשיל יש התהליך שלו, כל בישול תמיד יהיה בסיר מכוסה. כל טיגון יהיה בסיר ללא מכסה
לכל תבשיל יש התהליך שלו, כל בישול תמיד יהיה בסיר מכוסה. כל טיגון יהיה בסיר ללא מכסה
באותו הנושא: