3 תשובות
לוקחים את שקית הקוסקוס שופכים לתוך קערה. מוסיפים 2 כוסות מים רותחים,3 כפות שמן וכפית שטוחה של מלח ומערבבים את הכל (יש כאלה שאוהבים להוסיף גם אבקת מרק)
מערבבים ומכסים למשך 5 דקות. לאחר 5 דקות, מורידים את המכסה מערבבים שוב ומניחים לעוד 5 דקות ללא מכסה.
מקווה שעזרתי =)
שמים את הקוסקוס בבית
אם אתם מחפשים משהו קצת יותר מורכב, אבל הרבה יותר טעים - ממליץ על המתכון המצורף.. קוסקוס מרוקאי מתוק.

ניסינו את זה לא מכבר, ויצא מעולה. לא יודע אם מתאים למי שלא הכין קוסקוס, אבל מרחיקי הלכת יפיקו מזה הנאה גדולה.

בתיאבון!