5 תשובות
אורן, מזלך שאני חכם, אחרת לא הייתי מבין מדבריך מה הבעייה..
ובכן, עליך להוסיף למחית הבשר הטחון ביצה. הביצה מלכדת את
החומרים (כמו בעוגה). פשוט לשבור ביצה טריה, ללוש ולערבב במחית.
בהצלחה ובתאבון!
בקבב לא מוסיפים ביצה כי עם ביצה זה הופך להיות קציצה. הפתרון לבעיה שלך הוא בקניית שיפודים שטוחים ולחיצת הבשר אליהם
אכן לביצה אין אין מקום.
אולם, המהדרין, יוסיפי לצרכי איחוד העיסה 2 פרוסות לחם שהושרו במיים ללא הקרום הקשה ולאחר שנסחטו הייטב. גם פרורי לחם יעשו את המלאכה. שיפודים שטוחים, זה כלי עבודה בסיסי וחיוני.
חיים אופק
על האש באתר rest
שרוליק
עזבו שטויות כדי שהקבב לא ייפול.
אז ככה בשר טחון סוג טוב המתכון.
קילו בשר טחון.
200 גרם שומן כבש
פטרוזיליה
2 בצל
מלח
פלפל
רבע כוס שמן
ולהמתין שעתיים במקרר ולהדק את הבשר על השיפוד ובתאבון
l.t