4 תשובות
פטריות, חתיכות קטנות של גבינה בולגרית ובצל. החביתה שלך יוצאת מושלמת.
אני אוהבת להוסיף פטריות על החביתה או גבינה צהובה... נדיר
פטריות.. גבינה צהובה.. ירק
אמ.. אם זה בשרי אז פסטרמה לחתיכות קטנות ואז זה נשרך ויוצא נדיר.
אם זה חלבי אז גבינה צהובה.
ואת יכולה לעשות יענו חביתת ירק.. עם בצל וכוסברה ופטריות ומי שכאילו רוצה אז אפשר גם תפוחי אדמה אבל זה כבר הופך לפשטידה. וזה יוצא נדיר
אם זה חלבי אז גבינה צהובה.
ואת יכולה לעשות יענו חביתת ירק.. עם בצל וכוסברה ופטריות ומי שכאילו רוצה אז אפשר גם תפוחי אדמה אבל זה כבר הופך לפשטידה. וזה יוצא נדיר
אנונימית
באותו הנושא: