4 תשובות
פשו לעשות עוד ביצה או שתשתדלי שהיא לא תתרחב לך למרחבי המחבת שתהיה קטנה וככה גם עבה:)
אנונימי
ואו מומלץ בחום להוסיף פטרוזליה ועלים כאלה לתיבול קוראים לזה חביתת ירק או חביתה עם נקנקיות בפנים ( לא לאכול עם גבניה כן ) זה דבר ממש טעים ממליצה בחום
שימי בצל ועגבניה חתוכים לקוביות במחבת עם קצת שמן ועל זה את הבלילה של החביתה זה פשוט טעים לאכול את זה חם עם קוטג׳ קר
אנונימי
ראיתי פעם בתוכנית בישול! שלשים שמן זית יותר ממש שאת חושבת לשים מנפח את זה!