4 תשובות
שוחרי בריאות (בכיוון הטבעי) נמנעים משימוש בפפריקה אדומה, וגם בתבלינים אחרים.
גם אם יש לפפריקה הזאת כמה יתרונות קטנים, הנזקים למערכת העיכול, לכליות ולכבד גדולים בהרבה, ומומלץ לוותר.
[email protected]
גם אם יש לפפריקה הזאת כמה יתרונות קטנים, הנזקים למערכת העיכול, לכליות ולכבד גדולים בהרבה, ומומלץ לוותר.
[email protected]
שואל השאלה:
לא הבנתי זה לא טוב?
לא הבנתי זה לא טוב?
דווקא אחלה של דבר. יש בה חומר שהופך בגוף לויטמין a, ויטמין e, b6 נוגדי חמצון ועוזרת לעיכול.
http://www.stylecraze.com/articles/amazing-benefits-of-paprika-for-skin-hair-and-health/
זה הדברים הבטוחים בכל מקרה, כי ידוע שיש את החומרים האלה בפפריקה.
לא מצאתי שום ראיות שפפריקה פוגעת במישהו
http://www.stylecraze.com/articles/amazing-benefits-of-paprika-for-skin-hair-and-health/
זה הדברים הבטוחים בכל מקרה, כי ידוע שיש את החומרים האלה בפפריקה.
לא מצאתי שום ראיות שפפריקה פוגעת במישהו
אני חושבת שאם הפפריקה מזיקה, זה כי היא נמנית עם התבלינים הסולניים.
ראי קישור -
ראי קישור -
קישורים מצורפים:
באותו הנושא: