תשובה אחת
ממליצה על אתר המתכונים של מאקו. אני אוהבת אותו. ההוראות פשוטות ומפורטות וקל להבין. המתכונים גם די מדויקים.
בכל מקרה זה לא אמור להיות קשה. כמו רוטב לשקשוקה.. חותכים עגבניות. שמים בסיר (כנראה עם שמן) שמים תבלינים ומערבבים על להבה נמוכה/בינונית עד שהעגבניות הופכות לרוטב והן התאדו קצת.
יש סיכוי שמוסיפים מים באיזה שלב..
פשוט כנסי למאקו ותשווי מתכונים
בכל מקרה זה לא אמור להיות קשה. כמו רוטב לשקשוקה.. חותכים עגבניות. שמים בסיר (כנראה עם שמן) שמים תבלינים ומערבבים על להבה נמוכה/בינונית עד שהעגבניות הופכות לרוטב והן התאדו קצת.
יש סיכוי שמוסיפים מים באיזה שלב..
פשוט כנסי למאקו ותשווי מתכונים
באותו הנושא: