3 תשובות
הוראות הכנה
סושי בטטה
עוד וואריאציה מגניבה לסושי.

משרים 20 דקות את האורז, (המים מכסים את האורז).
לאחר 20 דקות יש לשפוך את המים, ולסנן את האורז עד קבלת מים נקיים.
שמים בסיר ומוספים 3 ס"מ מים עד למעל האורז.
לאחר כ- חצי שעה פותחים את המכסה, ומחכים 20 דקות עד שמתקרר.
מהאורז מכינים משטח בהתאם לכמות האוכלים.
מגלגלים את הסושי יחד עם המרכיבים: אצה, מלפפון, אספרגוס, בטטה טמפורה, פיטרית שיטאקי ועוד תוספות לבחירתכם.
יש להקפיד על חלוקה שווה של המצרכים לאורך הסושי.
את דפי הבטטה שמים על האורז ובעזרת המחצלת מהדקים אותה לאורז. מעל הסושי שופכים טריאקי.

דפי בטטה:
את דפי הבטטה ניתן להכין בצ'יפסר או בטוסטר.
עד שהבטטה רכה
שימי בטטה דק, אורז דביק איזה דג שבא לך וירקות ותגלגלי בהצלחה מקווה שעזרתי